JCB verreikers voor Boels

(L-R) Rene Wetzels van JCB, Guy Cremer van Boels, Yvette Henshall-Bell van JCB, John Smeets van Boels, Claudio Fiorentini van JCB, Jim Field en Volker Blome van Boels
Kantoor en schoolKantoor en school

Boels Rental heeft een order van € 29 miljoen geplaatst bij JCB, die een aanzienlijk aantal verreikers omvat.

De verreikers in de deal variëren van de 2500 kg / zes meter 525-60 tot de 18 meter / 4000 kg 540V180-modellen. Ze worden afgeleverd op de locaties van Boels in België, Nederland, Duitsland, Polen, Slowakije, Oostenrijk en Italië en worden uitgerust met het nieuwste LiveLink-vlootbeheersysteem van JCB.

Guy Cremer, directeur verhuur bij Boels, zei: “JCB heeft in de loop der jaren toonaangevende producten ontwikkeld die zijn toegesneden op de verhuursector. Onze klanten houden van JCB-machines vanwege hun betrouwbaarheid en innovatie en ik ben ervan overtuigd dat de toevoeging van LiveLink-telematica een nog grotere toegevoegde waarde zal hebben.”

JCB-directeur global major accounts Yvette Henshall-Bell voegde eraan toe: “We zijn verheugd om deze belangrijke order binnen te halen bij een van Europa’s toonaangevende verhuurbedrijven. We hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke langetermijnrelaties en het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Boels Rental is een goed voorbeeld van hoe dit werkt – ze vertrouwen op de kwaliteit van onze machines en willen graag meegaan met de tijd door te investeren in ons LiveLink-telematicasysteem. We zijn er trots op dat we de afgelopen jaren meer dan 2.000 machines aan Boels Rental hebben geleverd.”

Overig nieuws