Nationwide absorbeert UK Platforms

Kantoor en schoolKantoor en school

UK Platforms, in eigendom van Loxam, is opgenomen in haar belangrijkste Britse operatie, Nationwide Platforms.

De verhuizing volgt op de overname van Loxam / Nationwide van UK Platforms vorig jaar, met voltooiing in januari. Het gecombineerde bedrijf beschikt over een vloot van 15.500 machines, beschikbaar vanaf 38 locaties in het Verenigd Koninkrijk. Alle werknemers van UK Platforms hebben posities aangeboden gekregen in de gecombineerde Nationwide business, waarin ook Loxam UK is opgenomen.

Colin Hotchkiss, algemeen directeur van Nationwide Platforms, zei: “Ik ben verheugd om geschoolde en ervaren werknemers van UK Platforms te verwelkomen bij Nationwide Platforms. De combinatie van de mogelijkheden van deze twee geweldige bedrijven die nu als één werken, stelt ons in staat om toonaangevende oplossingen op het gebied van werken op hoogte aan te bieden van het kleinste lokale bedrijf tot de grootste nationale klant. ”

Overig nieuws