Magni stelt Kranlyft UK aan als exclusieve dealer

Magni heeft Kranlyft UK aangesteld als exclusieve dealer voor verreikers voor Zuid-Engeland.

De aankondiging volgt op de aanstelling van Kranlyft als Magni-distributeur voor Zweden eerder dit jaar. Kranlyft zal nu alle Magni-verkoop en after sales-service in heel Zuid-Engeland afhandelen, vanuit zijn basis in Avonmouth. Het bedrijf distribueert ook Maeda spider- en minikranen samen met Klaas truck- en trailerkranen.

Kranlyft chief executive Jurgen Vater zei: “We werken sinds april van dit jaar samen met Magni in Zweden en tijdens deze korte periode waren we onder de indruk van hun enthousiasme, aandacht voor detail en hoge expertise. Magni heeft een enorme impact gehad op hun gebied en heeft groei bereikt die alle verwachtingen heeft overtroffen. Ze hebben een scala aan producten die sectoren van de markt bereiken die anderen niet kunnen en het heeft hun concurrenten een serieuze achterstand bezorgd. Magni is een competente partner met een krachtig assortiment machines en goede service gecombineerd met een sterk team. De kernwaarden van Magni weerspiegelen de onze, wat een van de redenen is waarom we in Zweden succes hebben kunnen behalen. Nu kijken we ernaar uit dit succes in het VK te herhalen en beide merken op lange termijn te versterken.”

Magni UK directeur verkoop en operations Alex White voegde eraan toe: “Dit is weer een zeer opwindende deal voor Magni. Bij het zoeken naar een dealer om het merk te vertegenwoordigen, hadden we een duidelijke visie op wat nodig was. Het belangrijkste voor ons was de after sales support, om ervoor te zorgen dat we de beste oplossing voor onze klanten bieden. Het was duidelijk uit onze eerste ontmoetingen met Kranlyft dat aftersales is hoe ze zijn gegroeid met een indrukwekkend niveau van technische kennis en een grote voorraad reserveonderdelen.”

Overig nieuws