United Rentals lanceert nieuwe app

United Rentals heeft een nieuwe mobiele app gelanceerd die bedoeld is om de productiviteit op de werkplek te helpen verbeteren.

De nieuwe mobiele app van United Rentals biedt toegang tot de cloudgebaseerde tool Total Control, die inzicht geeft in zowel gehuurde als gekochte machines in de vloot van een klant. De app helpt deze mogelijkheden uit te breiden naar extra werknemers op de werklocatie.

Ontworpen om klanten te helpen hun wagenparken beter te beheren en de efficiëntie van hun bedrijf te verbeteren, biedt de app elke gebruiker een gepersonaliseerd dashboard waarmee ze hun apparatuur in realtime kunnen volgen, verhuur kunnen volgen en apparatuur kunnen delen op werklocaties.

“Het is van cruciaal belang om een ​​mobiele app te bieden die onze klanten toegang geeft tot de belangrijkste informatie die ze nodig hebben, die hen toegang geeft tot Total Control via de mobiele app”, zegt Chris Hummel, Senior Vice President en Chief Marketing Officer van United Rentals.

Een belangrijk kenmerk van de nieuwe app is de manier waarop het off-rentingproces wordt gestroomlijnd. Klanten kunnen op elk moment van de dag apparatuur met een klik op de knop retourneren en ze ontvangen onmiddellijk een bevestiging, waardoor het risico op verschillen wordt verkleind. De nieuwe mobiele app van United Rentals vervangt de UR Jobsite mobiele app van het bedrijf en maakt deel uit van een bredere consolidatie-inspanning om een ​​consistentere klantervaring te bieden voor de verschillende digitale producten van United.

Hummel: “Al onze digitale eigenschappen hebben nu hetzelfde framework, dezelfde look en feel, dezelfde navigatiesystemen. De acceptatie van voertuigen is – net als elke nieuwe technologie – een van de grootste hindernissen die moeten worden genomen en een van de belangrijkste hindernissen is het in handen van mensen krijgen.”

Het aantal klanten dat gebruik maakt van het e-commerce aanbod van United is gestegen van ongeveer 11.000 in 2017 tot ongeveer 31.000 in 2018. Hoewel Hummel niet verwacht dat het aantal elk jaar zal verdrievoudigen, zegt hij dat het nog steeds aanzienlijk groeit. De app werkt op Apple iOS- en Android-apparaten en komt begin 2020 beschikbaar in de Apple iOS-winkel en op Google Play.

Overig nieuws