Genie opent distributiecentrum in Dubai

Genie heeft een distributiecentrum / magazijn geopend in de Jebel Ali Free Zone in Dubai.

Het nieuwe centrum, de eerste in de regio, bevindt zich op het terrein van de externe logistieke dienstverlener Wallenius Wilhelmsen Solutions (WWS), de wereldwijde Noorse scheepvaart- en logistieke groep. Het Jebel Ali-magazijn zal een reeks Genie telescoop- en schaarhoogwerkers opslaan voor onmiddellijke levering. De faciliteit omvat eveneens inspectieplaatsen die ook zijn ingesteld om opties te kunnen monteren.

Genie-verkoopdirecteur voor het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Rusland, Sharbel Kordahi zei: “Dit distributiecentrum is afgestemd op de specifieke behoeften van klanten in het Midden-Oosten, en als zodanig zal de nadruk liggen op het aanzienlijk versnellen van de levering van kritische en eenmalige bestellingen. Tegelijkertijd blijven onze distributeurs hun eigen voorraad Genie-apparatuur op hun eigen locatie aanhouden om de best mogelijke respons voor alle klanten in de regio te garanderen.”

“We hebben WWS gekozen als onze leverancier van logistiek en oplossingen voor dit nieuwe distributiecentrum, omdat het bijzonder geschikt bleek te zijn voor onze specifieke vereisten. Naast zijn uitgebreide ervaring in de branche en de benodigde ruimte om een ​​voldoende groot aantal Genie-eenheden op te slaan, is het bedrijf ook ideaal gelegen voor inkomende en uitgaande vracht naar de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Oman en andere landen in de regio. We zijn ervan overtuigd dat we op WWS kunnen rekenen om de resultaten te leveren waarop het zakelijke succes van onze klanten vertrouwt. “

Overig nieuws