Kiloutou breidt verder uit in Duitsland

Kiloutou heeft zijn expansie in Duitsland voortgezet met de overname van verhuurbedrijf Werner Middeke Arbeitsbühnenvermietung.

Werner is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers in Noord-Rijnland-Westfalen (NRW) en Thüringen. Met Duitse depots in Erfurt, Münster en Holzwickede en het hoofdkantoor in Erwitte, bezit het Duitse verhuurbedrijf een vloot van meer dan 530 hoogwerkers tot 58 m en telescopische vorkheftrucks. Het heeft ongeveer 50 werknemers.

Olivier Colleau, uitvoerend president van Kiloutou, zei: “Deze acquisitie is volledig in lijn met de ontwikkelingsstrategie van Kiloutou in Duitsland, die gericht is op het versterken van onze aanwezigheid in gebieden met een hoog potentieel.

“Het illustreert ook ons ​​vermogen om ons te ontwikkelen via een federatie van regionale kwaliteitsspelers met een sterke lokale aanwezigheid. Via een dergelijke aanpak zijn we van plan aanwezig te zijn in de belangrijkste delen van Duitsland via geselecteerde overnames.”

Kiloutou kocht in juni ook het Duitse verhuurbedrijf M + S Arbeitsbühnen in Paderborn, Duitsland. Werner Middeke, oprichter en algemeen directeur van Werner Middeke Arbeitsbühnenvermietung, zei over de overname: “Het zal onze teams in staat stellen bij te dragen aan de snelle groei van de groep met onze sterke kennis van de markt met hoog potentieel in het oostelijke deel van de NRW en in Thüringen.”

De uitbreiding van Kiloutou in Duitsland maakt deel uit van zijn bredere internationale uitbreidingsplan, waarbij het bedrijf eerder dit jaar ook Sticar in Italië en Franche Comte Materiels in Frankrijk heeft overgenomen.

De transactie, die nog steeds onderworpen is aan de gebruikelijke autorisaties, is gepland voor het einde van het jaar.

Overig nieuws