Grote bezoekersaantallen voor APEX Azië

Meer dan 13.900 mensen bezochten de tweede APEX Azië-tentoonstelling in Shanghai, een gigantische toename ten opzichte van de eerste show in 2017.

De hoge opkomst weerspiegelt de uitzonderlijke groei op de Chinese hoogwerkermarkt en de toenemende belangstelling voor hoogwerkers in China en Azië. Qua exposantenruimte was de show bijna het dubbele van 2017, met meer dan 60 bedrijven die ruimte namen in hal N1 in het Shanghai New International Expo Center (SNIEC).

Net als in 2017 was APEX Azië samen met CeMAT Azië, het grootste evenement in de regio voor materiaalbehandeling en fabrieksautomatisering. Ongeveer 142.000 bezoekers bezochten CeMAT Asia op 23 tot 26 oktober, een stijging van 42% ten opzichte van het 2018-evenement.

De show trok de grootste westerse leveranciers van hoogwerkerapparatuur aan, evenals het groeiende aantal Chinese leveranciers, waaronder grote leveranciers van bouwmachines en specialisten zoals Zoomlion, LiuGong, Sinoboom, Dingli, LGMG, Mantall en XCMG die veel investeren in hun materieel.

Overig nieuws