JLG stelt Riwal aan als distributeur voor Kazachstan

Het Riwal Kazachstan-team

JLG heeft Riwal aangesteld als distributeur voor Kazachstan.

Vanuit die rol zal Riwal verantwoordelijk zijn voor alle verkoop, marketing, training en after sales service voor het volledige scala van JLG hoogwerkers aan klanten zoals verhuurbedrijven en aannemers in de bouw-, olie- en gasindustrie, productie en logistiek. Riwal is sinds 1995 de JLG-dealer voor Nederland en vertegenwoordigt ook de fabrikant in Polen, Kroatië en Slovenië.

Karel Huijser, Managing Director van JLG voor de regio Europa, Afrika en het Midden-Oosten, zei: “We weten al jaren dat Riwal een sterke en deskundige distributeur is, met een uniek serviceniveau en de beste klantervaring. Deze uitbreiding van ons partnerschap stelt ons in staat om aan de vraag naar JLG-producten in de regio te voldoen. We zijn ervan overtuigd dat Riwal, door haar specialistische kennis van de industrie, bewustzijn zal creëren voor de hoogwerkers van JLG in dit strategisch belangrijke gebied in Centraal-Azië.”

Riwal CEO, Pedro Torres, voegde toe: “We hebben uitgebreide expertise met het JLG-merk in onze verhuurvloot en we zijn al de JLG-distributeur in Nederland, Polen, Kroatië en Slovenië. Ik ben erg blij dat we nu het JLG-distributeurschap voor Kazachstan toevoegen, waardoor ons lokale team de kans krijgt om de markt verder te ontwikkelen en bij te dragen aan veiliger en productiever werken op hoogte.”

Overig nieuws