LiftSmart richt pijlen op Europa

De Amerikaanse fabrikant van hoogwerkers LiftSmart heeft José Miguel Peña aangesteld als verkoopdirecteur van zijn nieuwe Europese verkoopactiviteit in Barcelona, ​​Spanje.

Tot nu toe heeft LiftSmart zich vooral gericht op de Amerika’s, maar heeft het product verkocht in Spanje, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Ierland via een verzameling dealers en klanten.

Peña, geboren in Catalonië, heeft de afgelopen zes jaar gewerkt als freelance bedrijfsadviseur voor apparatuur, maar heeft bijna 28 jaar ervaring in de sector van de hoogwerkers en begon in 1991 als vertegenwoordiger bij Talleres Velilla – de fabrikant van op Movex gemonteerde autohoogwerkers. In 1997 verhuisde hij naar Europart, een divisie van heftruckhandelaar Alfaland, waar hij productmanager was.

Directeur Steve Citron zei: “We zijn zeer verheugd dat José Peña zich bij het team heeft gevoegd, omdat ik in het verleden met hem heb samengewerkt en geloof dat hij onze aanwezigheid in de hele regio en daarbuiten zal uitbreiden. Hij is een zeer positieve, zeer getalenteerde persoon en we zullen onze Europese klanten onder zijn leiding uitzonderlijke service en ondersteuning bieden.”

Overig nieuws