Boels gaat telematica van ZTR gebruiken

Boels

Boels Rental werkt samen met de Amerikaanse telematica-aanbieder ZTR Control Systems om een ​​telematicaprogramma in een deel van zijn vloot uit te rollen met de bedoeling dat Boels beter geïnformeerde zakelijke beslissingen kan nemen op basis van de verzamelde gegevens. Het aantal en het type machines dat in het programma is opgenomen, is niet bekendgemaakt.

ZTR zal optreden als de fabrieksinstallatiepartner voor acht OEM-leveranciers van Boels: Kubota, Niftylift, Kärcher, Tobroco Giant, Trime, Keyter-Intarcon, Ruthmann en BBA Pump.

Machines in de vloot die zijn uitgerust met telematica zullen worden gemarkeerd met speciale branding door Boels. Toegang tot alle noodzakelijke Internet of Things (IoT) -gegevens van de machines wordt mogelijk gemaakt door de zakelijke API-oplossingen (Application Programming Interface) die worden gebruikt door het ONE i3-platform van ZTR.

Guy Cremer, directeur Fleet Operations van Boels, zei: “ZTR heeft ons een turnkey-oplossing geboden. De combinatie van toonaangevende IoT-hardware in combinatie met programmaondersteuning en volledig beheerde softwareservices heeft een toekomstbestendige oplossing mogelijk gemaakt met volledige ondersteuning voor gemengde vlootaggregatie en de visie voor de deeleconomie.”

Paul Wilson, directeur van commerciële ontwikkeling en programmabeheer bij ZTR: “Boels deelt de visie van ZTR om IoT te gebruiken in de OEM-, verhuur- en klantwaardeketen. “Als partner kijken we uit naar hun reis en naar ondersteuning bij hun programma-uitbreiding om aan hun groeiende behoeften en doelstellingen in de Europese Unie te voldoen.”

Overig nieuws