Jaap Schalekamp 1956-2019

Jaap Schalekamp, voormalig manager en mede-eigenaar van Riwal is na een kort ziekbed plotseling overleden. 

Schalekamp was in Dubai – waar hij een huis had – toen hij zich een paar weken geleden onwel begon te voelen, leed aan hoest en daarna koorts, de ziekte werd erger en hij werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis, waar hij werd gediagnosticeerd met veteranenziekte. Helaas, ondanks de behandeling op een intensive care-afdeling, verslechterde zijn situatie en is hij gisteren overleden. Hij werd slechts 62 jaar.

Jaap Schalekamp eerder dit jaar

Jaap was de oudste van drie broers, de anderen waren Jan-Dick die op tragische wijze stierf aan een hartaanval tijdens het voetballen in 1995, en Dick junior, die nu mede-eigenaar is van het Nederlandse verhuurbedrijf HWS en dealer Euro supply. Schalekamp was een sponsor en fervent supporter van de voetbalclub FC Dordrecht, waar zijn jongste zoon Thomas een speler is. De club heeft aangekondigd dat het zijn overlijden met een rouwband zal eren tijdens de wedstrijd met NAC Breda.

Jaap laat zijn tweede vrouw Mariska, zonen Thomas en Dennis, broer Dick en zijn twee ouders achter. De redactie van HoogwerkerNieuws wenst de familie Schalekamp veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Overig nieuws