JLG en CWB National Leasing gaan samenwerken

JLG Industries, Inc. werkt samen met het Canadese CWB National Leasing. CWB National Leasing is het grootste financieringsbedrijf voor apparatuur in Canada.

JLG Financial werd gelanceerd in november 2018 en het bedrijf zei dat het nieuwe partnerschap de financiële opties voor de Canadese markt zal uitbreiden. “Met ongeveer 700 JLG-verkooppunten in Canada, is deze samenwerking bedoeld om de financiering voor daar gevestigde ondernemers te vereenvoudigen en te bespoedigen,” zei JLG.

Het programma ondersteunt tot 100 procent financiering voor de aankoop van nieuwe of gebruikte apparatuur – van elk merk of model – en stelt klanten in staat om te kiezen uit een verscheidenheid aan flexibele financieringsopties om aan elke behoefte te voldoen. De meeste goedkeuringen vinden plaats op dezelfde dag en vereisen alleen eenvoudige documentatie, volgens JLG.

“Deze samenwerking biedt JLG-verhuurbedrijven een buitengewoon serviceniveau met speciale tarieven, verkoophulp bij verkooppunten en persoonlijk financieringsadvies, waardoor ze meer opties krijgen voor hun klanten en het proces vergemakkelijken wanneer ze apparatuur verkopen,” zei Matthew Coldsmith, JLG directeur financiële oplossingen voor klanten. “CWB National Leasing heeft een bewezen succes in deze branche en ze hebben al sterke relaties met veel van onze klanten.”

Een deel van de Canadese wederverkopers van JLG gebruikt momenteel CWB National Leasing voor financiering. “CWB National Leasing is er trots op gekozen te worden als JLG’s financieringspartner in Canada,” zegt Miles Macdonell, senior vice-president verkoop. “Gevestigde relaties met een groot aantal Canadese wederverkopers en een technologieplatform dat financiering snel en gemakkelijk maakt voor klanten, hebben ons gepositioneerd om de voortdurende groei van JLG op de Canadese markt te ondersteunen.”

Overig nieuws