Speedy garandeert levertijd binnen 4 uur

Het Britse verhuurbedrijf Speedy heeft in het hele VK een leveringsgarantie van vier uur geïntroduceerd.

Het bedrijf zegt dat zijn klanten nu kunnen rekenen op een levertijd van vier uur op zijn populairste producten, waaronder hoogwerkers. Speedy beweert dat zij in 2018 het eerste verhuurbedrijf was dat levering op dezelfde dag garandeerde op producten die vóór 15:00 uur waren besteld.

Later dat jaar breidden ze het programma uit over een groter gebied en biedt dit nu in het gehele VK aan voor een breder scala aan producten. Als Speedy zijn leveringsbelofte niet nakomt, kunnen klanten aanspraak maken op een gratis week huur – iets waarvan het bedrijf zegt dat het sinds de eerste lancering maar één keer is gebeurd. Het bedrijf heeft ook meer dan £ 3 miljoen geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om de beschikbaarheid te verbeteren.

Merkbelofte

CEO Russell Down zei: “Het uitbreiden van onze belofte van vier uur levering in het VK betekent een belangrijke stap vooruit. Onze merkbelofte belichaamt onze toewijding om klanten de snelle en betrouwbare service te bieden die ze nodig hebben om projecten op tijd te leveren.”

“De verwachtingen van de klant veranderen omdat het Amazon-effect levering op dezelfde dag normaliseert en we zijn er trots op de grenzen te verleggen van hoe producten kunnen worden gehuurd in de bouwsector. Vertragingen als gevolg van het niet ter plaatse hebben van de juiste kit kunnen een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit, waardoor snelle toegang tot gereedschappen en apparatuur van vitaal belang is.”

Overig nieuws