Oil & Steel stelt GAM aan als distributeur

(L-R) Luigi Vitaliano van Oil & Steel, Pedro Luis Fernández van GAM, Fabrizio Girotti van Oil & Steel en Luis Turiel van GAM

De Italiaanse hoogwerkerfabrikant Oil & Steel heeft de in Spanje gevestigde verkoop- en verhuurgroep General de Alquiler de Maquinaria – GAM – aangesteld als distributeur voor Spanje.

GAM werd opgericht in 2003 en is een van de toonaangevende verhuurbedrijven van hoogwerkers in Spanje en Portugal, en is ook actief in Chili, Colombia, Mexico, Panama, Peru, Dominicaanse Republiek, Marokko, Saoedi-Arabië, met een gecombineerd wagenpark van meer dan 16.000 machines, waaronder een groot aantal hoogwerkers en verreikers.

GAM heeft zijn eerste bestelling al geplaatst bij Oil & Steel, dat verschillende eenheden omvat waaronder de 18 meter lange Snake 189 en de 18 meter Scorpion 1812 telescoophoogwerker.

De algemeen directeur van Oil & Steel, Fabrizio Girotti, zei: “Bij het selecteren van een commerciële partner voor het Iberisch schiereiland was het essentieel om uitstekende niveaus van after sales support te garanderen. GAM met zijn 70 servicepunten, een uitstekende service voor reserveonderdelen en een hoge technische en commerciële competentie, legt de focus op de klant. Ik ben er zeker van dat dit partnerschap zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de markt voor ons, en ik vind in GAM dezelfde passie en waarde terug in het team dat de olie- en staalactiviteiten kenmerkt.”

GAM-topman, Pedro Luis Fernández, voegde eraan toe: “Deze overeenkomst stelt ons in staat om het brede scala aan hoogwaardige hoogwerkers van Oil & Steel aan te bieden, en is een nieuwe stap in de inzet van GAM als leverancier van oplossingen voor onze klanten. Oil & Steel is een industrieel bedrijf met strikte productieprocessen, veel aandacht voor productkwaliteit en accurate after sales services, dus we delen dezelfde waarden van excellentie in klantenservice.”

Overig nieuws