TVH lanceert nieuwe bedrijfsfilm

TVH heeft een nieuwe corporate movie voor TVH Parts Holding, een van zijn twee business units.

Niet toevallig lanceert het bedrijf die net na zijn 50e verjaardag. In de bedrijfsfilm staan de sterktes en groei van TVH centraal.

2019 stond bij TVH in het teken van zijn gouden jubileum. In navolging van een eerbetoon aan zijn personeel langs de E17, een gezinsdag in alle Belgische vestigingen, en een filmavond voor medewerkers lanceert het bedrijf nu een nieuwe corporate movie voor TVH Parts Holding.

TVH Group bestaat uit twee business units: TVH Parts Holding en mateco Holding. TVH Parts Holding levert onderdelen voor material handling, industriële en landbouwmachines in meer dan 180 landen. TVH Equipment is de Belgische tak van mateco Holding en bestaat uit verkoop, verhuur en onderhoud van nieuwe en tweedehandse heftrucks en hoogwerkers.

Internationale one-stop shop

De nieuwe bedrijfsfilm focust sterk op het internationale karakter van de organisatie. “Vooral onze klantenservice komt uitgebreid aan bod”, aldus Isabelle Van de Voorde, communicatieverantwoordelijke bij TVH. “Zo kunnen we onze klanten te woord staan in 37 talen. Elk onderdeel wordt binnen de 24 uur (binnen Europa) of 48 uur (wereldwijd) geleverd. En dat dankzij onze grootste troef: onze medewerkers. Zij kregen dan ook een centrale plaats in de video.”

TVH at a glance

Verder toont de nieuwe corporate movie hoe groot het bedrijf intussen is. Er wordt uitgelegd hoe TVH Parts Holding werkt vanuit zijn globaal hoofdkwartier in België, regionaal hoofdkwartier in de US en zo’n 76 andere filialen wereldwijd. Ook de enorme verscheidenheid aan onderdelen wordt vermeld. Tot slot komt het nieuw gebouwde magazijn in Waregem in beeld, dat in de loop van 2020 operationeel zal zijn.

“Met de groei van ons bedrijf was ook een nieuwe bedrijfsfilm aan de orde, die we onder meer willen gebruiken op events en beurzen om een mooi, accuraat beeld te geven van wat TVH Parts vandaag is”, besluit Isabelle Van de Voorde.

Overig nieuws