Versalift opent Ierse vestiging

Keith O'Rourke

Hoogwerkerfabrikant Versalift heeft zijn nieuwe Ierse vestiging geopend en Keith O’Rourke aangesteld als verkoopmanager voor de regio.

De nieuwe onderneming zal opereren vanuit kantoren in Naas, County Kildare, nabij Dublin, en zal verkoop, service en training bieden voor Versalift-producten, met een focus op de VTL bestelwagens, LAT-135 pick-up hoogwerkers en speciaal geïsoleerde platforms.

O’Rourke rapporteert aan Andy Bray, algemeen directeur van Versalift UK, en komt van HSS Ireland, waar hij sinds 2014 regionaal manager was. Hij was ook directeur verkoop- en verhuurbedrijf Height Platforms.

Over zijn nieuwe rol zegt O’Rourke: “Ik zie een enorm potentieel in Ierland om de markt voor hoogwerkers op te bouwen en ik ben erg blij dat ik direct kan werken voor een fabrikant die marktleider is.”

Andy Bray voegde eraan toe: “De opening van Versalift Ireland is de voortdurende verplichting van het bedrijf om de markt voor op voertuigen gemonteerde hoogwerkers in Ierland te ontwikkelen en ondersteunen. Met de nieuwe operatie zijn we goed ter plaatse en we kijken ernaar uit om met Keith’s industrie-ervaring de markt verder te ontwikkelen en lokale klanten te ondersteunen.”

Overig nieuws