Rosenbauer neemt Italiaanse dealer over

Kantoor en schoolKantoor en school

Brandweer- en herstelvoertuigenfabrikant Rosenbauer heeft zijn voormalige dealer Brandus overgenomen, die momenteel Zuid-Tirol bestrijkt.

Brandus, gevestigd in Andrian, Bolzano, zal nu opereren als Rosenbauer Italia en zal worden geleid door algemeen directeur Stefan Hofer en zijn bestaande team van 10 werknemers. Het bedrijf biedt het volledige assortiment Rosenbauer-producten, -diensten en productondersteuning en heeft binnenkort volledige en open toegang tot de ‘competentiecentra’ van Rosenbauer.

Rosenbauer zei dat de overname tot stand is gekomen als gevolg van het toenemende belang van de Italiaanse brandweermarkt voor het bedrijf en dat de oprichting van een volledige dochteronderneming voor verkoop en service voor de regio Zuid-Tirol in Italië slechts de eerste fase is van een langetermijnplan dat ook andere regio’s in het land zal omvatten.

Overig nieuws