Teupen lanceert nieuw model

Kantoor en schoolKantoor en school

Teupen zal het nieuwste model in de LeoGTplus familie lanceren op Conexpo 2020.

De werkhoogte is nog niet bekendgemaakt, maar hele serie, van 34 m tot 38 m werkhoogte, wordt gekenmerkt door het unieke ontwerp van de giek en de platformcapaciteit van 400 kg – een uitstekend kenmerk in deze werkhoogteklasse, zei de fabrikant.

Bovendien is het volledig nieuwe giekontwerp uniek in de markt voor rupsbanden, waardoor een ongeƫvenaard werkbereik mogelijk is, beweerde Teupen. De nieuw ontworpen jib zorgt voor 2 x 220 graden werkbakrotatie.

Het LeoGTplus-assortiment omvat een radiografische afstandsbediening met een display, inclusief de brandstoftankindicator, de platformcapaciteit / actieve belasting in kg optie en de laadlimiet, weergegeven in procenten. De radiografische afstandsbediening is ook uitgerust met een start / stop-apparaat voor de motor.

Verdere details zullen worden onthuld op ConExpo, die plaatsvindt in maart, in Las Vegas, ES.

Overig nieuws