Skyjack presenteert nieuwe hoogwerkers en tech

Logo Skyjack
Kantoor en schoolKantoor en school

Skyjack heeft zijn volgende generatie DC-schaarhoogwerkers onthuld met bijgewerkte bedieningskasten, Skycoded-besturingssystemen, verbeterde data, e-verlaging, gaten-beveiligingsupdates en diagnostische displays.

Productmanager Kristopher Schmidt ging in op de geruchten rond de eisen voor kalibratie van load-sense en verklaarde: “Kalibratie is alleen nodig als de machine aanzienlijk onderhoud heeft ondergaan.”

Het bedrijf kondigde ook wijzigingen aan in de telescoophoogwerkers. Naast de standaard schuimgevulde banden en Secondary Guarding Electrical (SGE), zijn de meeste telescopeen van Skyjack voorzien van een dubbele capaciteitsbeoordeling.

Skyjack kondigde ook ELEVATE Live aan, een digitaal product gericht op bedieners dat toegang tot gegevens biedt zonder een app. De technologie maakt gebruik van QR-codes die bedieners met hun smartphones kunnen scannen om machinegegevens door te geven.

Overig nieuws