Mammoet kondigt nieuwe structuur aan

Kantoor en schoolKantoor en school

Mammoet heeft zijn nieuwe regionale structuur en regionale directeuren aangekondigd na de overname van ALE.

Het gefuseerde bedrijf zal nu worden verdeeld in vijf regio’s met elk een regionale directeur, dit zijn:

Asia Pacific – John Halfweeg
Europa en Rusland – Wouter van Noort
Latijns-Amerika – Sergio Vannina
Midden-Oosten en Afrika – Jack van den Brink
Noord-Amerika – Martijn Kuijpers

Alle vijf regionale directeuren rapporteren aan Mammoet chief executive, Paul van Gelder, die zei: “Onze regionale directeuren zijn een sterke vertegenwoordiging van zowel Mammoet als ALE en bieden als zodanig een goede basis voor het behoud van het beste van beide culturen terwijl we onze activiteiten blijven integreren en optimaliseren. Belangrijk is dat hun ervaring als hijs- en transportprofessionals ervoor zal zorgen dat onze nieuwe uitgebreide mogelijkheden de allerbeste waarde bieden voor onze klanten, waar ook ter wereld.”

Overig nieuws