Sany toont nieuwe verreiker

ComputerComputer

De in China gevestigde fabrikant Sany heeft een verreiker van 10.000 pond (4500 kg) geïntroduceerd.

De STH1056A is het debuut van het bedrijf op de verreikersmarkt en de eenheid werd voor het eerst getoond op de ARA Show 2020 in Orlando.

De STH1056A heeft een maximale hefcapaciteit van 4500 kg en een maximale hefhoogte van 17.11 meter. Hefvermogen op maximale hoogte is 2267 kg, terwijl dit op maximaal bereik 1360 kg is.

“We komen agressief binnen”, zei Ben Miller, verkoopdirecteur van Sany America, grondverzet, toen hem werd gevraagd of hij de Noord-Amerikaanse markt voor verreikers wilde betreden. Het bedrijf zal zijn verreikerlijn uitbreiden en dit jaar ook een eenheid van 12.000 pond (5443 kg) introduceren.

“We hebben een andere aanpak,” zei Miller. “Alles op de machine is standaard.” Standaardfuncties zijn onder meer: ​​een groothoekcamera aan de achterzijde, op de as gemonteerde stabilisatoren, een grote cabine en een zijdelings gemonteerde motor. Het vermogen wordt geleverd door een Cummins-motor van 130 pk en de transmissie is een Dana VDT12000.

“We willen een op waarde gebaseerd product bieden,” zei Miller. “Tegen een goede prijs.” De eenheden worden momenteel geproduceerd in de fabriek van Sany in China, maar de productie zal aan het einde van het jaar naar Peachtree, Georgia verhuizen.

Overig nieuws