Sinoboom heropent en doneert maskers

Kantoor en schoolKantoor en school

De Chinese hoogwerkerfabrikant Sinoboom heeft 136.000 medische gezichtsmaskers gekocht en gedistribueerd na de heropening.

Het bedrijf heeft de volgende update-verklaring verstrekt met betrekking tot de distributie en de status van zijn productiefaciliteiten:

“Na het uitbreken van het nieuwe coronavirus (2019-nCoV) in China, werd Sinoboom verplaatst om zijn medeburgers te helpen – in het bijzonder degenen die werkzaam zijn in de bouw- en toegangsindustrie.”

Sinoboom-personeel voerde een telefonische enquête uit naar bedrijven in het hele land in de hoogwerkerbranche om na te gaan waar de middelen moesten worden verdeeld en om medische maskers te bemachtigen voor donatie.

Met de eerste oproepen op 3 februari hadden medewerkers op 7 februari de levering van 136.450 gezichtsmaskers aan 731 bedrijven in heel China georganiseerd. Het was heel ontroerend om dankberichten en foto’s te ontvangen van de ontvangers! ”

“De verspreiding van het virus heeft niet alleen de gezondheid van mensen aangetast, maar ook de economie van het land. Sinoboom heeft als doel mensen die in de frontlinie in de bouw werken te helpen beschermen, in de hoop dat deze actie zal helpen bij de voortdurende ontwikkeling van engineering en constructie.”

“Zoals vele productiebedrijven in China, was Sinoboom zelf gesloten voor een langere voorjaarsvakantie, maar is nu gelukkig weer volledig operationeel.”

Overig nieuws