Eerste hybride Multitel geleverd

ComputerComputer

Stadtgrün Bern, de lokale overheidsdienst die verantwoordelijk is voor het onderhoud van openbare parken en bomen in de stad Bern, heeft de eerste 16,5 meter hybride autohoogwerker Multitel 160 Alu in Zwitserland in ontvangst genomen.

De 160 Hybrid werd geleverd door verkoopbedrijf Skyworker Trade en biedt een reikwijdte van 10,5 meter en een platformcapaciteit van 200 kg. De hoogwerker kan worden bediend via het ingebouwde batterijpakket, de motor en de pomp of de op de aftakas gemonteerde pomp van het voertuig.

Terwijl het voertuig van de ene taak naar de andere gaat, worden de batterijen opgeladen door een tweede alternator die is bedoeld voor het opladen van de opbouwaccu, terwijl de hoofdalternator de voertuigaccu normaal laadt. Het bedrijf zegt dat het binnen vier uur van leeg naar vol kan worden geladen.

Skyworker Trade chief executive Olivier Wolf, zei: “Dit concept is de garantie voor de optimale totale eigendomskosten. De berekening bestaat uit de initiële investering, de kosten voor het onderhoud tijdens zijn gebruiksduur en de restwaarde. Wij geloven dat Multitel een van de meest optimale totale eigendomskosten in de industrie kan garanderen. We werken er constant aan om onze klanten het beste rendement op hun investering te bieden wanneer ze een product kiezen.”

Overig nieuws