Vijfjarige deal voor A-Plant

ComputerComputer

Het Britse verhuurbedrijf A-Plant heeft een vijfjarig contract gekregen voor de levering van apparatuur aan infrastructuurbedrijf Story Contracting.

De overeenkomst beslaat een bedrag van £ 7,5 miljoen – waarvan ten minste 30 procent bestaat uit hoogwerkers en verreikers.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft A-Plant de bestaande vloot van Story gekocht en vervangen, terwijl een aantal medewerkers van A-Plant zal werken binnen de operationele teams van Story in Blantyre en Carlisle. Het zal ook prioritaire toegang tot apparatuur bieden aan de contractanten van Story.

Adrian Hart, directeur van de Story plant-divisie, zei: “Als onderdeel van onze voortdurende strategie is het van cruciaal belang voor Story Contracting dat we nieuwe allianties en samenwerkingsverbanden in het VK ontwikkelen om onze regionale teams te ondersteunen. Dit fungeert als een aanvulling op onze kernstrategie ter ondersteuning van onze spoorafdeling. Ik ben verheugd en heb er alle vertrouwen in dat onze relatie met A-Plant beide bedrijven de komende vijf jaar ten goede zal komen.”

Het contract met Story Contracting is ongeveer £ 1,5 miljoen per jaar waard.

Overig nieuws