Skyjack lanceert Elevate Live

ComputerComputer

Skyjack heeft een digitaal product gelanceerd dat bedieners van apparatuur rechtstreeks verbindt met de machines waaraan ze werken.

Elevate Live biedt gebruikers toegang tot machine-informatie, waaronder de status van de machine, inspectiehandleidingen voor gebruik en overig materiaal via een eenvoudige QR-code. Door deze informatie aan de exploitanten te geven, krijgen ze meer middelen dan ooit tevoren en wordt de werkdruk voor verhuurbedrijven verminderd, aldus het bedrijf.

“Tot nu toe hebben operators beperkte informatie over de huidige status van de machine”, zegt David Swan, productmanager technologie en innovatie bij Skyjack. “We bieden de bediener onmiddellijk toegang tot gegevens om de juiste zorg voor de batterij beter te begrijpen, wat uiteindelijk verhuurbedrijven geld bespaart.”

Bedieners live data over de gezondheid van de machine verstrekken is altijd een moeilijke taak geweest vanwege de complexiteit van het verstrekken van inloggegevens aan al het personeel op een vaak veranderende jobsite. Elevate Live biedt onmiddellijke toegang tot die gegevens voor de bediener zonder de last van een wachtwoord door gebruik te maken van QR-codes.

Elevate Live is beschikbaar op alle Skyjack-apparatuur, ongeacht of Elevate telematica is geïnstalleerd. Als op een machine Elevate telematica is geïnstalleerd, ziet de bediener de status van de machine, inclusief een eenvoudig percentage van de levensduur van de batterij, de laatste oplaaddatum en de aanbevolen oplaadactie. Deze informatie wordt beschikbaar gesteld via het nieuwe Battery Management System (BMS) van Elevate.

Als op een machine Elevate telematica niet is geïnstalleerd, heeft de bediener nog steeds toegang tot bedieningshandleidingen, instructievideo’s, machine-informatie, nooddaalprocedures, een controlelijst en een quickstart guide.

Overig nieuws