SaMoTer uitgesteld vanwege Covid-19

De SaMoTer 2020-tentoonstelling voor bouwmachines in Verona, Italië, is nu officieel uitgesteld vanwege de snelle verspreiding van het Coronavirus.

De belangrijkste bouwbeurs van Italië zou van 21-25 maart 2020 worden gehouden, maar is nu officieel verplaatst naar 16-20 mei 2020.

Met het oog op de gevolgen van de verhuizing publiceerde Veronafiere op haar website dat zij de veiligheid en gezondheid van exposanten, bezoekers, gasten, werknemers en medewerkers beschouwt als absolute prioriteiten in de bedrijfsvoering.

Om deze reden zei Veronafiere dat het de ontwikkelingen in verband met de verspreiding van het Covid-19-virus nauwlettend heeft gevolgd, volgens de preventierichtlijnen die zijn aangegeven door het ministerie van Volksgezondheid en de aanwijzingen in de verordening van 23 februari 2020.

Eerder had Veronafiere gemeld dat als voorzorgsmaatregel Italiaanse shows, initiatieven en evenementen die waarschijnlijk een aanzienlijk aantal mensen zouden aantrekken, tot zondag 1 maart 2020 zouden worden geschorst.

Overig nieuws