Nieuwe Tadano/Demag verkooporganisatie

Tadano logo

Tadano creëert een gezamenlijke verkoop- en productondersteuningsstructuur voor Tadano- en Demag-kranen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Noord-Europa.

De nieuwe gezamenlijke Tadano / Demag-verkooporganisatie voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt geleid door Tadano-verkoopmanager Christian Schroeder, die rapporteert aan Klaus Kröppel die vice-president wordt voor de verkoop van de Duitstalige landen samen met het VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië en Scandinavië.

Schroeder zei: “De organisatorische integratie van onze twee bedrijven verloopt perfect en op schema. Dat betekent dat we nu een one-stop-verkooporganisatie voor al onze producten hebben.”

Het bedrijf verwacht dat dit aanzienlijke verbeteringen voor zijn klanten zal opleveren, zoals in andere landen al het geval is geweest. Dit stelt klanten bijvoorbeeld in staat om machines van beide fabrikanten te kopen en, als resultaat, te profiteren van een betere klantenservice en gemakkelijker met Tadano te kunnen samenwerken. Bovendien heeft de consolidatie van de verkooporganisatie het mogelijk gemaakt om onnodige ontslagen te verminderen en de verkoopkennis te versterken door de ervaring van de teams te combineren ten behoeve van de klanten van de merken.

Overig nieuws