Dingli onthult nieuwe machine

ComputerComputer

Dingli onthulde gisteren zijn nieuwste telescoophoogwerker, de 86ft (26.21m) volledig elektrische EAB28ERT tijdens een evenement op de Zhejiang Deqing Mogan Mountain Airport, voor bijna 1500 bezoekers van ongeveer 700 verhuurbedrijven.

De nieuwe machine is gebaseerd op de reguliere, door Italiƫ ontworpen dieselhoogwerkers en deelt daarmee het grootste deel van de componenten. Het nieuwe model handhaaft dezelfde vierwielaandrijving, vierwielbesturing, aandrijflijn met volledige differentieelblokkering. Maar in plaats van een dieselmotor, wordt het aangedreven door een 80 Volt / 520Ah lithiumbatterij met hoge capaciteit die een grote AC-elektromotor voedt .

De machine is uitgerust met twee laadmodi, een snellaadsysteem van 1,5 uur en een langzaam laadprogramma van zes uur. Het bedrijf beweert dat het kan werken voor drie tot vier typische diensten van acht uur tussen volledige oplaadbeurten. De accu’s zijn onderhoudsvrij en worden geleverd met BMS-accubeheersysteem. Het bedrijf zegt dat het de accu gedurende vijf jaar zal garanderen, tot het punt dat het vermogen van de accu daalt tot meer dan 70 procent van de nominale capaciteit gedurende die tijd en deze gratis zal vervangen.

De prestaties zijn hetzelfde als voor het model met dieselmotor, waarmee het de overgrote meerderheid van zijn componenten deelt, de maximale platformcapaciteit is 230 kg, met een maximale werkhoogte van 28,1 meter, en een reikwijdte van 19,1 meter.

Overig nieuws