Heli neemt Robeys-Huet over

ComputerComputer

Belgisch kraan- en hoogwerkerbedrijf Heli heeft verhuurbedrijf Robeys-Huet overgenomen.

De Robeys-Huet-operatie zal volledig worden opgenomen in de Heli-activiteiten, waarbij de basis van het bedrijf in Edingen – tussen Brussel en Bergen – het derde depot van Heli wordt, de andere zijn het hoofdkantoor in Wetteren – nabij Gent en een bestaande vestiging in Boom – tussen Antwerpen en Brussel.

Gunther Van den Hove, verkoopdirecteur Heli: “Als gevolg van de overname van Robeys-Huet is Heli nu aanwezig in zowel Vlaanderen als Wallonië. In combinatie met productkennis biedt deze geografische uitbreiding een aantal voordelen voor onze klanten. Een breder assortiment, langere kantooruren, meer service en technische assistentie en efficiënter transport.”

Robeys-Huet werd opgericht als een klein ladderbedrijf door, de inmiddels overleden, Paul Robeys en zijn vrouw Janine in 1986. Robeys trad officieel toe tot het bedrijf in 1992 en bouwde het uit tot een full service access verkoop- en verhuurbedrijf. Helaas overleed hij in 2012 waarna zijn zoon de zaak overnam.

Overig nieuws