Verhuurvloot Star Platforms is 90% groen

Richard Miller, Managing Director, Star Platforms
ComputerComputer

Star Platforms in het VK heeft aangekondigd dat haar huurvloot voor 89% milieuvriendelijk is.

De aanbieder van hoogwerkerapparatuur die verhuur, verkoop en IPAF-training aanbiedt vanuit vijf depots in het hele land, heeft nu een verhuurvloot met 1.725 platforms met hybride of elektrische motoren.

De verhuurvloot van het bedrijf omvat momenteel low-level push-around modellen, schaarhoogwerkers op accu, elektrische ruwterrein schaarhoogwerkers en hybride hoogwerkers van fabrikanten zoals Power Tower, Skyjack, Haulotte en Niftylift.

Richard Miller, Managing Director van Star Platforms, zei: “We evalueren onze CO2-voetafdruk regelmatig, inclusief onze verhuurvloot. We zien steeds meer vraag vanuit ons klantenbestand naar elektrische of hybride machines en zijn verheugd dat de industrie meer energie-efficiënte machines wil gebruiken.”

Het bedrijf zei dat het had geïnvesteerd – en zou blijven investeren – in low-carbon apparatuur om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en zijn zakelijke doelstellingen te behouden.

Miller zei: “Onze ISO 14001-certificering toont aan dat we een effectief milieubeheersysteem (EMS) hebben en terwijl we blijven groeien en onze vloot uitbreiden, zijn we ons bewust van het handhaven van onze milieuvriendelijke doelen.”

Overig nieuws