Haulotte breidt uit

ComputerComputer

Haulotte zal zijn aanwezigheid in Noord-Amerika vergroten met nieuwe faciliteiten in Canada en Texas, VS.

De twee nieuwe depots zouden worden uitgebreid met het hoofdkantoor in Ohio en twee andere bases in Newport Beach, Virginia en Los Angeles, Californië. Er is nog geen datum voor de opening van de twee nieuwe depots, maar ze zullen zorgen voor een toename van 20% van het personeel, een toename van 70% van de onderdelen en een toename van de uitrusting van 50%. Haulotte kondigde zijn plannen aan op ConExpo en zei dat de markt voor hoogwerkers in Canada 9.000 tot 10.000 eenheden per jaar is.

Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf zijn eerste product dat in Noord-Amerika werd geproduceerd, in de fabriek in Ohio. De HT46 RTJ Pro is specifiek gericht op de Noord-Amerikaanse markt en zal in de toekomst worden gevolgd door andere producten als de markt dit vereist, aldus Haulotte. Enkele van de kenmerken van de machine zijn de Activ’Screen diagnostische display voor fout- en servicemeldingen aan boord, en gemakkelijke toegang tot componenten. Het heeft ook vierwielaandrijving, snelle en gelijktijdige bewegingen en vierwielbesturing voor wendbare manoeuvreerbaarheid.

Overig nieuws