Nieuwe Comet voor straatverlichting

ComputerComputer

Comet UK heeft een 14 meter lange Comet Street Lighter X14-autohoogwerker gelanceerd, speciaal ontworpen voor installatie en onderhoud van straatverlichting.

De Street Lighter X14 heeft een zijdelings opgeborgen X-platform gemonteerd op een 3,5 ton Iveco chassis. Door het zijdelingse opbergontwerp van blijft de rest van het chassis vrij voor een groot opbergvak met een laadvermogen van 400 kg. De maximale reikwijdte is 6,2 meter en de platformcapaciteit is 150 kg. Extra functies zijn onder meer stempels die binnen de totale breedte van het voertuig kunnen worden ingesteld, volledig hydraulische bedieningselementen, werk- / opslagruimte aan de voorzijde en de mogelijkheid om een ​​aanhangwagen tot 3.500 kg te trekken.

Peter Fahey, Comet UK sales en marketing, zei: “We hebben vastgesteld dat er behoefte is aan een hoogwerker met een groot laadvermogen waarmee de gebruiker legaal gereedschap en apparatuur kan dragen. We zijn ervan overtuigd dat de mogelijkheid om een ​​aanhangwagen te trekken ook een groot voordeel is. Het betekent dat men op een rijbewijs van categorie B het voertuig tot 500 kg kunt laden en er een aanhangwagen tot 750 kg achter kan trekken.”

Overig nieuws