IPAF Summit & IAPAs verplaatst door corona

ComputerComputer

De IPAF-top & IAPA’s 2020, die gepland stonden ​​voor 23 april 2020 in Londen, VK, zijn uitgesteld en zullen nu plaatsvinden op 8 oktober vanwege voortdurende bezorgdheid en noodplanning als reactie op de wereldwijde uitbraak van coronavirus.

De International Powered Access Federation (IPAF) en KHL Group hebben aangekondigd gezamenlijk het besluit te hebben genomen om het showcase-evenement uit te stellen als voorzorgsmaatregel tegen de achtergrond van onzekerheid over de verspreiding van COVID-19. Het wordt gehouden op de oorspronkelijke locatie, het Millennium Gloucester Hotel in Kensington, Londen.

Peter Douglas, CEO & MD van IPAF, zei: “Het team van IPAF blijft de richtlijnen van de overheid en de Wereldgezondheidsorganisatie volgen en handelt dienovereenkomstig. Het is heel goed mogelijk dat de Britse regering besluit verdere maatregelen op te leggen om de verspreiding van de ziekte te vertragen en de gezondheidsdiensten en het bedrijfsleven in staat te stellen de pandemie het hoofd te bieden.”

“Hoewel nog niet is bevestigd dat evenementen en vergaderingen zoals de IPAF-top en IAPA’s moeten worden geannuleerd of uitgesteld, vonden we dat dit de enige verantwoordelijke keuze was om deze beslissing nu te nemen om potentiële deelnemers de nodige regelingen te laten treffen en algemene overlast tot een minimum te beperken.

Overig nieuws