MCS versterkt het Europese team

ComputerComputer

Verhuursoftwarebedrijf MCS heeft Celia Horstmann aangesteld als country manager verantwoordelijk voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Ook zullen Imre Kovats en Annette Born aansluiten bij respectievelijk het marketingteam en het implementatieteam.

Horstmann was voorheen UK chief executive van OfficeWork Software. Ze begon als sales executive voor de Financial Times, voordat ze overstapte naar HumanConcepts als regionaal accountmanager, gevolgd door twee jaar bij Altula voor de overstap naar OfficeWork.

Het bedrijf zei dat de benoemingen een antwoord zijn op de toegenomen groei en vraag in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en om ervoor te zorgen dat het bedrijf in een betere positie is om klanten een soepele overgang te bieden naar zijn MCS verhuursoftware.

Celia Horstmann

Horstmann zei: “Ik ben op een zeer opwindende tijd bij MCS gekomen voor de regionale verhuurmarkt. Met een toenemende vraag naar professionele verhuursoftware die de efficiëntie verbetert, de productiviteit verhoogt en de winstgevendheid stimuleert, blijkt ons MCS product een groot succes te zijn. Ik heb er vertrouwen in dat onze oplossingen de regio goed zullen blijven dienen en het leven van onze klanten veel gemakkelijker zullen maken.”

Overig nieuws