20 Hy-Brids voor Advantage

ComputerComputer

Het Amerikaanse verhuurbedrijf Advantage Rental heeft de eerste van de 20 bestelde 19ft Hy-Brid PS-1930 schaarhoogwerkers en een aantal 16ft Hy-Brid ZT-1630 schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De PS-1930, eerder dit jaar gelanceerd op de ARA, is het eerste en grootste model in de nieuwe serie ‘Pro Series’ van het bedrijf. Met een hoogte van minder dan 1,9 meter en een totale breedte van 762 mm breed past de machine gemakkelijk door een standaard deuropening en in liften. Het totale gewicht is 900 kg, terwijl de platformcapaciteit iets minder is dan 300 kg.

Verhuurmanager John Ganiear zei: “Ik maakte van de gelegenheid gebruik om de nieuwe modellen bij Hy-Brid Lifts te bestellen omdat ik zo onder de indruk was van hun vorige modellen. De functies van de ZT-1630 passen bij de specifieke behoeften van onze klanten in veel industrieën en ze vullen een leemte op die we eerder niet konden aanbieden in onze line-up.

Onze klanten doen alles, van het vervangen van gloeilampen in ziekenhuisgangen tot het installeren van bovenleidingen of elektrische leidingen. Ze hebben een hoogwerker nodig die compact genoeg is voor kleine gangen en liften. Klanten vragen ook om hoogwerkers zonder vouwrails en zijn onder de indruk van het Hy-Brid-model.”

Overig nieuws