Haulotte legt de productie in Frankrijk stil

Kantoor en schoolKantoor en school

Haulotte heeft de tijdelijke sluiting van haar drie in Frankrijk gevestigde productiefaciliteiten aangekondigd als reactie op de COVID-19-pandemie.

De Franse fabrikant zei dat dit de fabrieken in L’Horme, Loire omvatte; Creusot, Saône et Loire en Reims, Marne. Haulotte zei dat het zijn distributie- en serviceactiviteiten op die faciliteiten zou voortzetten.

Het bedrijf voegde eraan toe dat het ook maatregelen had ingevoerd op zijn bredere distributiesites om hun werking te kunnen voortzetten. Dit omvat meer telefonische communicatie in Frankrijk en het onderhouden van de communicatie met zijn wereldwijde klanten.

In een verklaring zei het bedrijf: “Haulotte Group is tot op heden niet in staat om de wereldwijde impact in te schatten die deze gezondheidscrisis van ongekende proporties zal hebben op onze industriële, commerciële en financiële prestaties.”

”U kunt rekenen op de mobilisatie en inzet van al onze teams om de meest geschikte oplossingen te implementeren in deze ongekende context. Haulotte dankt u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en samen zullen we deze beproeving overwinnen.”

Overig nieuws