United neemt maatregelen tegen corona

United Rentals Logo
ComputerComputer

Matt Flannery, CEO van United Rentals, heeft een brief aan klanten gepubliceerd waarin hij de maatregelen uiteenzet die het bedrijf neemt om zijn werknemers en klanten te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus.

De brief benadrukt dat veiligheid de prioriteit is van United en legt uit dat werknemers die zich onwel voelen, worden gevraagd om thuis te blijven en hun arts en het bedrijf te raadplegen.

United heeft ook een ‘geen handdruk’-beleid aangenomen en heeft zakenreizen beperkt tot alleen essentiële reizen voor de bedrijfsvoering. Waar mogelijk vinden telefonische vergaderingen plaats.

Er wordt gevraagd aan werknemers die om zakelijke of persoonlijke redenen naar risicovolle coronavirusgebieden zijn gereisd, familieleden hebben gehad die dit hebben gedaan of in de nabijheid zijn geweest van iemand die de afgelopen 14 dagen coronavirus heeft of vermoed te hebben, zichzelf de komende 14 dagen thuis te isoleren.

United heeft dit beleid aan zijn leveranciers en partners meegedeeld en hen gevraagd soortgelijke richtlijnen toe te passen op hun werknemers die de kantoren of filialen van United Rentals zouden kunnen bezoeken.

Het bedrijf heeft zijn werknemers ook doorverwezen naar websites van de overheid voor de laatste richtlijnen over de situatie.

United vraagt ​​zijn klanten om het bedrijf te laten weten of ze specifieke instructies of beleid hebben voor de bezorgers en servicemonteurs van United tijdens hun bezoeken aan klantlocaties.

Momenteel is het onduidelijk hoelang deze beperkingen van kracht blijven, maar United zal regelmatig blijven communiceren naarmate de situatie evolueert.

Overig nieuws