Vertikal Days uitgesteld

ComputerComputer

De organisatoren van Vertikal Days hebben bevestigd dat het steeds duidelijker wordt dat het houden van het evenement op 13 mei om verschillende redenen niet langer haalbaar is.

Belangrijkste reden zijn de uitdagingen voor degenen die vanuit het buitenland reizen, tot reisverboden voor exposanten en bezoekers, tot overheidsadvies en vooral om elk extra risico op verspreiding van het Covid19-virus te vermijden.

Het evenement is niet geannuleerd, maar uitgesteld en mogelijke alternatieve data zijn al gereserveerd op de locatie. Maar voordat de uiteindelijke beslissing wordt genomen, vinden de organisatoren dat het beter is om te zien hoe de pandemie zich de komende twee tot drie weken ontwikkelt en die tijd te gebruiken om zowel met exposanten als bezoekers te overleggen over de alternatieve data.

Overig nieuws