Nieuwe datum APEX bevestigd

ComputerComputer

De organisatie van APEX heeft de nieuwe data voor het evenement bevestigd, dat nu zal plaatsvinden van 8 t/m 10 september. Het evenement zal nog steeds worden gehouden op de MECC-locatie in Maastricht, Nederland.

Het jaarlijkse congres van de European Rental Association, dat naast de show zou plaatsvinden, is ook verplaatst naar dezelfde data en locatie.

Tony Kenter, algemeen directeur van organisator I.P.I. zei: “We hebben geluisterd naar onze partnerverenigingen, de exposanten en het officiële advies van overheidsinstanties, en hebben besloten de evenementen uit te stellen. We nemen deze beslissing nu, 11 weken voor de evenementen, omdat het elke onzekerheid wegneemt en zowel exposanten als bezoekers in staat stelt om vooraf te plannen voor de nieuwe data. Europa wordt geconfronteerd met een ongekende gezondheidscrisis: we wensen het beste voor de hoogwerker- en verhuursector tijdens deze moeilijke periode.”

Overig nieuws