Terex schort productie op

ComputerComputer

Terex Corp. gaat de productie van Terex AWP / Genie in bepaalde gebieden opschorten vanwege COVID-19-zorgen en overheidsmandaten.

Alle service- en wereldwijde distributiecentra van Terex blijven open en de fabrieken in Huron, Waterdown en Changzhou zijn momenteel volledig operationeel:

“Onderdelenoperaties, fabricage van onderdelen, servicecentra, logistiek en verzending lopen. Wereldwijd is onze klantenservice voor onderdelen open met teamleden die op afstand werken, uitgerust met de vereiste tools en toegang om te reageren op vragen van klanten. We blijven goed gepositioneerd om klanten te bedienen via een aantal kanalen, waaronder parts.terex.com voor Materials Processing-bedrijven, gogenielift.com voor Genie, utilitiesparts.terex.com voor Terex Utilities en Terex Service Centers, callcenters en andere flexibele leveringsalternatieven. “

De verklaring zei verder: “We volgen strikte voorzorgsmaatregelen om onze teamleden te beschermen. Vanaf de eerste dagen van de uitbraak heeft Terex het advies en de begeleiding van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Centers for Disease Control and Prevention geïmplementeerd, evenals de richtlijnen en begeleiding van lokale landen gevolgd. Teamleden die op afstand kunnen werken, doen dat. Voor degenen die ter plaatse werken, volgen we aanbevolen preventieve protocollen.”

Terex zei dat de supply chain ‘flexibel en veerkrachtig is. Vanaf het begin van de COVID-19-uitbraak zorgden onze supply chain-teams ervoor dat onze fabrieken de componenten en materialen ontvingen die nodig waren om een ​​ononderbroken productie te behouden. Terwijl we tijdelijke fabrieksopschortingen en verlagingen van de productiesnelheid implementeren, verschuift de focus van onze supply chain-teams naar het beperken van inkomend materiaal, dus we ontvangen alleen wat nodig is om onze huidige productieschema’s te ondersteunen. We werken samen met leveranciers om bestellingen indien nodig te annuleren of opnieuw in te plannen.”

Overig nieuws