Sinoboom biedt mondkapjes aan

Kantoor en schoolKantoor en school

Sinoboom biedt mondkapjes en andere persoonlijke beschermingsmiddelen aan haar partners en vrienden in de branche wereldwijd om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

“Onze fabriek ligt slechts 340 kilometer ten zuiden van Wuhan, een van de plaatsen die het zwaarst zijn getroffen door het COVID-19-virus. Tijdens de crisis hebben we ziekenhuizen en gezondheidswerkers in Wuhan kunnen ondersteunen met de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder gezichtsmaskers, jassen en handschoenen. Nu willen we die apparatuur beschikbaar stellen aan al onze vrienden die ze nodig hebben ‘, zegt Susan Xu, president van Hunan Sinoboom Intelligent Equipment in Changsha, China.

In dit kader biedt Sinoboom klanten, leveranciers, verenigingen en medische instellingen aan om deze apparatuur tijdens de crisis te leveren. “We weten dat gezichtsmaskers geen enkele garantie op bescherming bieden, maar als mensen ze nodig hebben, hebben we ze en zullen we ze graag verzenden”, zegt Xu.

Overig nieuws