Falcon Lifts stelt USM ReRents aan als distributeur

Falcon CEO Thyge Mikkelsen en Sales Director Brian Falck Schmidt in een van de nieuwe Falcon Lifts voor USM ReRents.

Falcon Lifts A / S heeft USM ReRents aangesteld als exclusieve distributeur voor haar Falcon Spider Lifts in Noord-Amerika.

De distributieovereenkomst omvat de verkoop van Falcon Spider-hoogwerkers en aftersales-services, zoals de levering van reserveonderdelen, service- en onderhoudsactiviteiten op het grondgebied. De bedrijven zeiden dat Falcon Spider Lifts en USM ReRents nauw zullen samenwerken bij strategische projecten en operaties in Noord-Amerika.

“Op dit punt zijn we van plan onze verkoop- en servicevertegenwoordiging in Noord-Amerika op een meer directe en proactieve manier te versterken”, aldus Thyge Mikkelsen, CEO van Falcon Lifts. “We zien geweldige en onontgonnen zakelijke kansen in de markt voor ons type producten en diensten.”

“We zijn dan ook enthousiast over onze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om onze samenwerking met zo’n gewaardeerde partner in Noord-Amerika te starten. Met het sterke USM-team zien we een mooie toekomst voor onze ultramoderne Falcon Spider-hoogwerkers op de Noord-Amerikaanse markten.”

Mikkelsen bedankte ook de jarenlange nauwe samenwerking met Reachmaster Inc., dat onlangs werd verkocht aan de Europese hoogwerkerfabrikant Ruthmann.

“Al meer dan 30 jaar biedt USM ReRents aan hun verhuurklanten enkele van de meest opmerkelijke producten en fabrikanten ter wereld. Nu voegen we met trots Falcon Lifts toe aan deze vooraanstaande lijst”, aldus Tom Saxelby, Vice President of Sales voor USM ReRents.

Overig nieuws