Boehler sluit aan bij bestuur Hy-Brid

Voormalig Skyjack-president Brad Boehler is toegetreden tot het bestuur van Custom Equipment, fabrikant van Hy-Brid-schaarhoogwerkers in de Verenigde Staten.

Zijn benoeming brengt het aantal bestuurders van Compact Equipment / Hy-Brid Lifts op zes. Het bestuur komt elk kwartaal bijeen om de activiteiten van Hy-Brid Lifts te begeleiden, te laten groeien en te diversifiëren. De benoeming van Boehler is gericht op het toevoegen van zijn ervaring in engineering, productie en marktontwikkeling.

Boehler stopte als president van Skyjack afgelopen september na acht jaar in die functie, nadat hij medio 2003 bij het bedrijf was gekomen als productveiligheidsmanager bij Tigercat. Hij werd later benoemd tot vice-president van engineering en voegde korte tijd later de rol van vice-president verkoop en marketing toe aan zijn taken, voordat hij president werd in 2011.

Terry Dolan, CEO van Hybrid-Lifts: “Brad heeft verschillende invloedrijke posities bekleed bij grote fabrikanten en wereldwijde brancheorganisaties, waaronder IPAF en AEM. Met diepgaande ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, veiligheids- en trainingsprotocollen en strategisch leiderschap, brengt Brad een schat aan kennis en expertise naar Hy-Brid. Zijn lange geschiedenis zijn vermogen om input te leveren over toekomstig productontwerp zullen waardevolle troeven zijn als we het merk Hy-Brid Lifts over de hele wereld willen laten groeien.”

Voorzitter Stephen Ellis voegde toe: “We zijn verheugd iemand van Brad’s kaliber aan boord te hebben. Zijn recente rol als president van Skyjack geeft hem een ​​uniek en deskundig perspectief op de industrie. We zijn ervan overtuigd dat hij de toekomst van Hy-Brid Lifts positief zal vormgeven.”

Boehler zei zelf: “Ik ben al geruime tijd op de hoogte van Hy-Brid Lifts, dus dit was een gemakkelijke beslissing. Ik ben bekend met grote productieactiviteiten in de toegangsindustrie en ik hoop deze ervaring op te doen om Hy-Brid Lifts te helpen. Ik begrijp de klanten, productbasis, toepassingen en algemene vereisten voor veilig gebruik. De low level hoogwerkermarkt groeit al geruime tijd en ik kijk uit naar de mogelijkheid om dat segment van de verder te laten groeien. ”

Overig nieuws