Nieuwe salesmanager voor Sennebogen

Jason Jones

Sennebogen heeft Jason Jones aangesteld als nationale salesmanager voor de VS, Canada, Mexico en Zuid-Amerika.

Hij zal ook lid zijn van het executive team van Sennebogen en zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en leiden van de verkooporganisatie en het dealernetwerk van het bedrijf in heel Amerika.

Hij komt van Bekaert, een staaldraadtransformatiebedrijf waar hij de afgelopen 10 jaar verkoopdirecteur was voor staaldraadoplossingen voor Noord-Amerika. Hij begon zijn carrière bij Bekaert in 1999 als nationaal salesmanager voor de industriële draaddivisie. Na vijf jaar in de functie, verhuisde hij naar Coastal Wire Company in South Carolina als vice-president van verkoop en marketing, voordat hij terugkeerde naar Bekaert in 2009.

Constantino Lannes, president van Sennebogen, zei: “We zijn zeer verheugd dat iemand met de capaciteiten van Jason aan boord kan komen in deze belangrijke fase in de evolutie van Sennebogen. Hij heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van groeiende verkoop en marktaandeel in industriële markten, door de juiste processen en tools te ontwikkelen die de klantervaring op elk niveau verbeteren. We zijn erg onder de indruk van Jason’s strategische benadering van marktontwikkeling en accountbeheer. Hij heeft veel kennis van de zakelijke behoeften van dealers en klantenorganisaties voor commercieel succes.”

Jones voegde toe: “De apparatuur spreekt voor zich. Ik ben onder de indruk van ons geweldige dealernetwerk – allemaal gerespecteerde namen in de branche. We blijven ons meer richten op de individuele behoeften van specifieke bedrijfstakken en bedrijven. Het is een groot avontuur dat veel investeringen en middelen vergt, waarvan Sennebogen heeft bewezen dat ze bereid zijn om te prioriteren.”

Overig nieuws