Kiloutou heropent volledig in Frankrijk

Kiloutou afbeelding

In de afgelopen maand heeft het Franse verhuurbedrijf Kiloutou de heropening van haar depots versneld, in overeenstemming met de officiële veiligheidsrichtlijnen, zodat haar hele Franse netwerk nu open en operationeel is.

Olivier Colleau, Executive Chairman van Kiloutou, zei: “In constant contact met onze klanten konden we hun commitment meten betreft een proactief herstel. Ze organiseren zichzelf om hun activiteiten snel weer op te starten.”

“Tegelijkertijd wordt ons beveiligingsprotocol, dat al meer dan een maand is getest, geprezen door onze teamleden en onze klanten. Dit zijn allemaal sterke signalen die ons hebben gemobiliseerd om ons programma te versnellen en onze agentschappen te heropenen. We zijn nu klaar om het herstel van onze klanten te ondersteunen.”

Terwijl grotere depots contactloze verhuur kunnen aanbieden, zijn kleinere depots aangepast zodat klanten er veilig in kunnen. Zo hebben ze plexiglas aan balies geïnstalleerd, hydroalcoholische gel beschikbaar gemaakt en afstandsmarkeringen op de vloer aangebracht.

Ook de depots van Kiloutou Energie, gespecialiseerd in de levering van tijdelijke energie en pompen, en de Kiloutou-module, gewijd aan de verhuur van modulaire gebouwen, zijn operationeel.

De heropening van de depots van Kiloutou gaat gepaard met het gebruik van andere diensten om de veiligheid te garanderen. Zoals de ‘chat’-berichtenfunctie op de website van het bedrijf, die kan worden gebruikt om te communiceren met adviseurs en het huren van apparatuur. De My Kiloutou-app heeft ook een ruimte die is bestemd voor hulpvragen en het beheer van huurcontracten.

Het bedrijf voert ook dubbele reiniging uit op apparatuur met een bleekoplossing – wanneer apparatuur te huur wordt aangeboden en wordt geretourneerd.

Colleau zei: “De huidige periode vereist vooral behendigheid en ik weet dat ik kan rekenen op de inzet van onze teamleden die volledig gemobiliseerd zijn om onze klanten te dienen in deze nieuwe omgeving.”

Overig nieuws