Bobcat breidt uit in Polen

Bobcat heeft Adrian Winnicki aangesteld als districtmanager voor Polen als onderdeel van een lang geplande uitbreiding in het land.

Winnicki komt bij Bobcat van zusterbedrijf ADT, waar hij verantwoordelijk was voor productbeheer en verkoop. Winnicki, gevestigd in Wroclaw, is verantwoordelijk voor de zakelijke ontwikkeling van het merk Bobcat in Polen, ondersteunt belangrijke klanten, Bobcat-dealers en ontwikkelt zijn lokale dealernetwerk. Hij heeft ook de taak gekregen om het marktaandeel van Bobcat voor verreikers te vergroten en een grotere focus op de landbouwmarkt te lanceren.

Winnicki begon zijn carrière bij Bobcat-moederbedrijf Doosan in 2011 toen hij bij Doosan Infracore Noorwegen kwam als testingenieur op de afdeling Research & Development. In 2014 stapte hij over naar de ADT-divisie van Doosan in Tsjechië als productmanager die verantwoordelijk is voor de dump trucks van het bedrijf in heel Europa.

Rapporterend aan Roy Haaker, regiodirecteur en vice-president sales & marketing, neemt hij het roer over van David Hubik, districtmanager Midden-Oost-Europa, die verantwoordelijk blijft voor andere provincies in Midden- en Oost-Europa.

Overig nieuws