Nieuwe NAGANO Rups Telescoop Hoogwerker voor BAC Verhuur

Naast de vele Q-LINE schaarhoogwerkers van Sinoboom heeft GB Lifts & Parts weer een nieuwe NAGANO S15Auj Rupstelescoop hoogwerker uitgeleverd aan de firma BAC Verhuur in Waddinxveen.

De overdracht door eigenaar van GB Lifts & Parts, Gert de Boon, vond plaats in het bijzijn van de heer Dick Bac zelf, alsmede de nieuwe generatie van het bedrijf, de drie zonen, genaamd: Jan-Dirk, Bastiaan en Ardjan. 

BAC Verhuur heeft veel ervaring met rups aangedreven hoogwerkers en heeft ook al enige tijd een knik hoogwerker op rupsen van NAGANO in de vloot. Gezien de kwaliteit van de constructie, componenten en afwerking, alsmede de aanzienlijk lage hoeveelheid aan onderhoudskosten en storingen deden de familie BAC snel overtuigen van dit nieuwe model van NAGANO. Ook het team van BAC Verhuur is overtuigd van het “PREVENTIEVE CONCEPT” van de firma GB Lifts en Parts.

NAGANO JAPAN was de eerste producent van rups aangedreven hoogwerkers in de wereld en al vele jaren actief. Recentelijk heeft het familie bedrijf een nieuwe investeerder gekregen waardoor er een nieuwe productstrategie ontwikkeld is voor niet alleen groei in Japan, de thuismarkt, maar ook voor de regio Europa, waar vele klanten graag gebruik maken van rups aangedreven hoogwerkers.

De S15Auj is de nieuwste aanwinst van de NAGANO lijn samen met de 20Auj knik hoogwerker, volledig ontwikkeld met in ogenschouw nemend de laatste regels met betrekking tot het milieu alsmede de huidige veiligheidseisen die tegenwoordig van kracht zijn binnen de bouw & industrie.

Overig nieuws