Sinoboom Europe klaar voor lancering

Kantoor en schoolKantoor en school

Sinoboom lanceert deze zomer haar Europese dochteronderneming, Sinoboom BV.

De sleutels van de Ridderkerk-vestiging worden op 1 juli officieel overhandigd. Een zending hoogwerkers is onderweg naar de locatie, bestaande uit een divers aanbod aan schaarhoogwerkers en knikhoogwerkers, die zijn afgestemd op de hoge eisen van de Europese markt, aldus de fabrikant, die zijn hoofdkantoor in China heeft. De machines bevatten een aantal innovaties, zoals GPS-bewaking op afstand en intelligente besturingsinterfaces.

Sinoboom BV zal functioneren als een full-service operatie met after-sales service, uitgebreide beschikbaarheid van reserveonderdelen en accessoires en lokaal personeel voor haar Europese klantenbestand. “Met actieve werving zal Sinoboom BV een vliegende start maken”, aldus het bedrijf.

Tim Whiteman, CEO van Sinoboom BV, voegde toe: “Ik ben verheugd dat we ondanks de impact van de pandemie door kunnen gaan met onze geplande opening. We wensen al onze klanten en collega’s veel succes en kijken ernaar uit hen te verwelkomen in Ridderkerk zodra de omstandigheden dit toelaten.

“Sinoboom kijkt vol verwachting uit naar deze volgende stap in haar wereldwijde ontwikkeling en een mooie toekomst in Europa.”

Overig nieuws