Mammoet test verhuur zonder bediener

De Kobelco CKE1350 is nu beschikbaar voor kale verhuur bij Mammoet
Kantoor en schoolKantoor en school

Mammoet Noord-Amerika gaat vanuit Atlanta, Georgia, de verhuur van rupskranen aanbieden zonder bediener.

Het bedrijf heeft een vloot van 40 rupskranen met een capaciteit variërend van 90 tot 272 ton (100-300 US ton) die het zonder bedieners zal aanbieden voor kale verhuur. Dit initiatief is gericht op een groeiende vraag van lokale klanten, waaronder bouwbedrijven, civiele aannemers, brugaannemers en prefab-fabrikanten langs de oostkust, met een focus op Florida, Georgia, South Carolina, North Carolina, Tennessee, Kentucky, Virginia , en West Virginia.

Randall Fox, directeur bedrijfsontwikkeling commerciële verhuur, zei: “We zijn verheugd deze machines aan onze klanten aan te bieden. Hoewel kraanverhuur niet nieuw is voor Mammoet, is het aanbieden van deze machines in een puur verhuur-mentaliteit specifiek voor de Amerikaanse markt dat wel. We hebben ons bedrijf gebouwd op megaprojecten en wereldrecord-werkzaamheden, dus dit focusgebied is er een die veel persoonlijker is voor de bouwsector. We kijken ernaar uit om nieuwe relaties aan te gaan en een nieuwe servicewaarde voor onze klanten te creëren. “

Overig nieuws