Uitbreiding bij Totaallift BV in Bentelo

Kantoor en schoolKantoor en school

Naast hoogwerkers is Totaallift B.V. nu leverancier van interne transportmiddelen. In oost Nederland zijn zij sinds begin 2020 regio dealer van EP Equipment.

Sven Wilmink, verkoopadviseur vertelt: “Het keuren en onderhouden van interne transportmiddelen deden we al jaren, maar vanaf begin dit jaar kunnen klanten ook bij ons terecht voor de aanschaf van een breed assortiment aan interne transport middelen. We verkopen nu naast ons complete assortiment aan hoogwerkers onder andere heftrucks, stapelaars, pallettrucks en orderpickers.”

Hoe enthousiast er door klanten op het product wordt gereageerd, bleek uit de aanvragen die al kwamen, voordat de samenwerking officieel rond was. Sven: “Inmiddels rijden er sinds begin 2020 al meerdere machines van EP Equipment in deze regio.”

“We kwamen in contact met EP Equipment door goede contacten met de Duitse EP leverancier. We zagen het succes van EP bij bedrijven als Wehkamp en Coca Cola. We zijn dus ook erg enthousiast over deze samenwerking”, aldus Esther Borre, eigenaar van Totaallift.

“Ons streven is de klanten een totaalpakket te bieden op het gebied van liften, hijsen en heffen. De uitbreiding met interne transportmiddelen past dus uitstekend bij ons bestaande assortiment.”

Overig nieuws